Bekijk onze inrichtingen per merk:

View all

Jouw gewenste model niet gevonden?

We zijn op dit moment druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment kasten voor alle merken en modellen. Het kan dus goed voorkomen dat er nog niets tussenstaat wat goed aansluit bij jouw wensen en eisen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we denken graag mee met het uitbreiden van ons assortiment om aan de klantvraag te kunnen voldoen!

Richt je bedrijfswagen zo efficiënt mogelijk in

Wil jij je bedrijfswagen ombouwen en inrichten? Ervoor zorgen dat je al je spullen overzichtelijk kwijt kan in jouw werkbus? Richt je bus zo efficiënt mogelijk in met onze bedrijfswageninrichting. Wij zorgen ervoor dat er rekening wordt gehouden met jouw werkzaamheden, gereedschappen en onderdelen en zorgen voor een geschikte indeling en slimme oplossing voor jouw bus. Bekijk hier onze bedrijfswageninrichting catalogus.

Zijn deze modellen nog niet naar wens samen te stellen, bekijk dan ook ons assortiment universele inrichtingen! Hier heb je meer keuzemogelijkheden in om hem naar eigen smaak te laten produceren!

Tijd besparen en altijd alles binnen handbereik

Het zelf maken van bedrijfsinrichting kost veel tijd. Tijd die ook gebruikt kan worden om voor een klant bezig te zijn. Daarnaast wordt een zelfbouw inrichting vaak gemaakt van zwaar plaatmateriaal wat ten koste gaat van het nuttig laadvermogen van je bedrijfswagen. Een ander voordeel aan een bedrijfswageninrichting is dat alles netjes op dezelfde plek staat, waardoor je nooit meer iets kwijt bent. Ideaal toch? Werken met gereedschap, onderdelen of apparatuur wordt gemakkelijker met onze bedrijfswageninrichting. Langdurig zoeken naar gereedschap is voorbij. Je bespaart tijd en hebt al je benodigdheden binnen handbereik.

Standaard of op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen

Wij helpen je met iedere wens, groot of klein. Kies je voor standaard bedrijfswageninrichtingen met handige legplanken, ladesystemen of kasten, of stem naar wens volledig maatwerk met ons af. Alle lades zijn volledig traploos in hoogte verstelbaar en later makkelijk bij te plaatsen of weg te halen. De lades zijn standaard voorzien van ladevergrendeling zodat dit tijdens het rijden niet wordt opengeschoven. De bedrijfswageninrichting zorgt er dus voor dat je optimaal gebruik maakt van de ruimte, je veilig de weg op kunt en schade aan materialen voorkomt doordat alles goed opgeborgen is. Alle bestelde producten worden in zijn geheel geassembleerd opgeleverd. Ook hoef je jouw bedrijfsbus niet bij ons te laten staan. Zodra de inrichting voor je klaarstaat krijg je bericht van ons. Het enige wat je hoeft te doen is voorrijden en inladen. Daarna ben je alweer klaar voor vertrek. Je hoeft dus geen vrije dag te plannen!