Over RME Solutions

RME Solutions is in 2020 vanuit een hobby begonnen. Wat begon met het inrichten van een eigen garage begon zich al snel uit te breiden tot een aardig assortiment aan werkplaats- en bedrijfswageninrichtingen.

Het maken van werkplaats- en bedrijfswageninrichtingen is onze core business. Dit gaat om volledig op maat gemaakte inrichtingen gemaakt uit een combinatie van aluminium constructieprofielen, houten plaatmateriaal alsmede 3D geprinte en lasergesneden onderdelen.

De webshop

Sinds medio 2022 hebben wij de webshop erbij gelanceerd. Dit zorgt voor een groter bestelgemak en transparante prijzen. Dit is ideaal voor de klant doordat prijzen voor kasten met aangepaste afmetingen en specificaties direct via de webshop te berekenen en te bestellen zijn.

Daarnaast bieden we momenteel een redelijk assortiment aan opslagmiddelen, houtbewerkingsgereedschappen en andere toebehoren aan voor in de werkplaats. We blijven natuurlijk constant bezig met het verder ontwikkelen en uitbreiden van ons assortiment om een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen creëeren.

Bekijk ons volledige assortiment

Overige diensten

Door het bezit van meerdere 3D printers en een grote lasersnij- en graveermachine kunnen wij unieke producten aanbieden. Afgezien van de producten in onze webshop kunnen wij uiteraard ook specifieke producten op aanvraag maken. Of je nu zelf al een ontwerp hebt, of wij moeten helpen met ontwerpen, dit is beide mogelijk.

Zowel voor enkel stuks of (kleine) series kun je bij ons terecht. Het maximale oppervlak bedraagt 160 x 100cm. Voorbeelden van te bewerken materialen zijn:

Acrylaat (plexiglas), HDPE, POM-C, hout (tot 10mm afhankelijk van houtsoort), textiel, leer, foam / schuim en rubber.

Vraag een vrijblijvende offerte aan