Overzicht in jouw bus of werkplaats

Bij RME Solutions creëren we op maat gemaakte werkplaats- en bedrijfswageninrichting. Op deze manier helpen we niet alleen vakmensen en klussers, maar ook bedrijven die op zoek zijn naar diverse opslagmethoden, zoals scholen, met het overzichtelijk houden van jouw spullen. Hierdoor kan je sneller én efficiënter werken.

In ons aanbod vind je niet alleen op maat gemaakte kasten, we leveren ook losse onderdelen, zoals Denk hierbij aan houtbewerkingsgereedschappen tot allerlei opslagmiddelen. Hierbij zijn we continu bezig met het uitbreiden van ons assortiment. 

Een uit de hand gelopen hobby

Dat is waaruit RME Solutions is ontstaan. Ruben begon met het verkopen van werkplaatsinrichtingen via Marktplaats. Maar na een maand zat hij al bij de KVK, omdat er zoveel vraag was naar maatwerk werkplaats- en bedrijfswageninrichting vanuit de zakelijke markt. Na 2,5 maand werd de garage van waaruit hij begon te klein en startte de zoektocht naar een groter pand. Wat startte in Borculo werd na 2 jaar overgeheveld naar een groter pand in Ruurlo van 1000m2.

In 2022 is RMESolutions.nl een feit! Hierdoor werd het mogelijk gemaakt om kasten met aangepaste afmetingen en specificaties direct te berekenen én bestellen. Het online aanbod wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe producten.

Ons team van experts staat voor jou klaar

Zij zijn dagelijks aan de slag met het op maat maken van jouw werkplaats of bedrijfswageninrichting. Dankzij ons brede scala aan machines (CNC machine, lasersnij- en graveermachine, 3D-printers, etc.), zijn wij in staat om de wens van onze klanten om te zetten in unieke producten van hoge kwaliteit. 

Ontmoet het team!

Robin

Robin - Mede-eigenaar

Ruben

Ruben - Eigenaar / oprichter

Lesley

Lesley - Productiemedewerker

Lars

Lars - Productiemedewerker

Ageeth

Ageeth - Algemeen medewerker

Annie

Annie - Algemeen medewerker

Danny

Danny - Productiemedewerker

Wil jij ook een mooi product op maat?

Neem eens een kijkje in ons aanbod voor werkplaats- en bedrijfswageninrichting. Wil je dat wij nog meedenken met jouw ideeën? Vraag een offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan