Catalogussen

Hieronder vind je de diverse productcatalogussen. Soms werkt het net even wat prettiger om alle producten overzichtelijk op een rijtje te hebben staan met alle specificaties erbij!

De prijzen in de catalogus zijn de basisprijzen. De uiteindelijke prijs kan afhankelijk van de gekozen opties hoger of lager uitvallen. Alle modellen uit de catalogussen zijn te vinden in de webshop (tip: zoek het typenummer op via de zoekbalk bovenin).

Werkplaatsinrichting

Of je nu een stapel gereedschapskoffers netjes gesorteerd wilt hebben, je afkortzaag perfect in een werkbank verwerkt moet worden of je toe bent aan een volledig doordachte werkplaatsinrichting, Wij hebben voor iedereen een passende oplossing.

De werkplaatsinrichtingen worden op maat vervaardigt waardoor je werkplaats ook volledig tot in elke hoek benut kan worden. Dat betekent dus geen last meer van standaard formaat kasten welke net niet goed passen. De ruimte is zo optimaal te benutten en in te delen naar wens. Door het in modules op te bouwen is het ook makkelijk om later nog te verplaatsen met werkbanken om een andere indeling te realiseren.

Open de werkplaatsinrichting catalogus

Verrijdbare werktafels

Of je nu op zoek bent naar een grote werktafel voor je werkplaats of een kleine verrijdbare kar wilt om mee te nemen op locatie. Voor elke situatie hebben wij wel iets te bieden.

De verrijdbare werktafels worden op maat vervaardigt om bij jouw wensen aan te sluiten. De werktafels zijn ideaal om al het gereedschap direct bij de hand te hebben wat zeer efficiënt werkt. De kleinere karren zijn ook perfect om op locatie de meest gebruikte gereedschappen altijd paraat te hebben, dit scheelt ergernis en onnodig heen en weer lopen.

Open de verrijdbare werktafels catalogus

Bedrijfswageninrichting

Het vinden of zelf maken van een goede bedrijfswageninrichting kan lastig zijn. Veel aanbieders leveren geen écht maatwerk waardoor het nooit volledig naar wens zal zijn. Het zelf maken van een bedrijfswageninrichting kost veel tijd wat ook bij een klant in rekening gebracht kan worden. Daarnaast wordt een zelfbouw inrichting vaak gemaakt van zwaar plaatmateriaal wat ten koste gaat van het nuttig laadvermogen van je bedrijfswagen.

Wij bieden écht maatwerk tegen gunstige prijzen. Bovendien zorgt de constructie voor een minimaal ruimteverlies en een relatief lichtgewicht geheel. Het beste van beide werelden!

Open de bedrijfswageninrichting catalogus