Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen met antwoorden. Hier vind je informatie over o.a. verzenden, je bestelling, retourneren, garantie en overige zaken.

Verzenden

Voor alle producten welke middels pakketpost verstuurd worden geldt het volgende:

Bij bestellen tot €50 bedragen de verzendkosten €7,95 incl BTW.

Bij bestellen tussen de €50 en €125 bedragen de verzendkosten €4,95 incl. BTW.

Boven de €125 worden bestellingen gratis verzonden!

Voor werkplaats- en bedrijfswageninrichtingen alsmede werktafels geldt het volgende:

Producten welke op een pallet verstuurd kunnen worden, kunnen in heel Nederland voor €70 incl. BTW afgeleverd worden. Voor twee palletplaatsen wordt een tarief van €125 incl. BTW gerekend.

Daarnaast bezorgen wij zelf door heel Nederland op basis van afstand. Hier wordt een basistarief van €20 voor gerekend, vermeerderd met €1,20 per km onafhankelijk van de grootte van de bestelling.

Voorraad producten worden altijd binnen 2 werkdagen verzonden.

Wij proberen uitverkochte producten altijd binnen twee weken weer op voorraad te hebben.

Voor maatwerk producten geldt een afwijkende levertijd. Wij produceren dit in huis, de levertijd is afhankelijk van de drukte en staat bij de producten vermeld.

Pakketpost wordt standaard verstuurd met GLS.

Daarnaast kan het voorkomen dat een bestelling te groot is voor pakketpost. In dit geval zal de bestelling op een pallet verstuurd worden of komen wij persoonlijk afleveren. In dit geval stemmen wij dit altijd van tevoren af!

Dat kan zeker, vink bij het bestellen aan dat je wilt afhalen, wij laten je zo snel mogelijk weten wanneer de bestelling hier voor je klaar ligt!

Ons vestigingsadres is:

De Vente 9

7261 ST Ruurlo

Alleen op afspraak geopend!

Dat is mogelijk, echter niet via de webshop zelf. Wij bieden standaard alleen verzending aan binnen Nederland. Dit is mede vanwege de grote omvang van sommige bestellingen. Hiervoor moeten wij eerst de verzendkosten berekenen.

Wil je toch graag bestellen en naar het buitenland laten verzenden, stuur ons dan even een mailtje met de gewenste bestelling naar info@rmesolutions.nl

Let op: verzendkosten zullen afwijken en hoger zijn dan binnen Nederland.

Mijn bestelling

Je krijgt op alle producten twee jaar garantie op fabricagefouten.

Hoewel we natuurlijk hopen dat elke bestelling naar wens is, kan het helaas toch voorkomen dat je (een deel van) je bestelling wilt retourneren. Dit is binnen 14 dagen na ontvangst mogelijk (maatwerk producten uitgesloten!).

Let op! De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening met uitzondering van foutief geleverde of beschadigde producten.

Bekijk ons retourbeleid voor meer informatie over het retourneren.

Als je bestelling succesvol bij ons binnen is gekomen, ontvang je gelijk een bestelbevestiging op de mail. Controleer ook je ongewenste mail.

Geen mail ontvangen? Neem contact met ons op zodat we kunnen controleren of de bestelling goed is doorgekomen.

Wanneer je bestelling nog niet verzonden is, is deze kosteloos te annuleren.

Uitzondering maatwerk: Bij een bestelling met maatwerk producten is de bestelling binnen 48 uur te annuleren. Na deze 48 uur kan het voorkomen dat wij al begonnen zijn met de productie waardoor annuleren niet meer mogelijk is. Wil je na 48 uur toch nog annuleren? Neem contact met ons op om te zien wat er mogelijk is.

Te veel of te weinig besteld, of toch dat ene product over het hoofd gezien? Wanneer je bestelling nog niet verzonden of geproduceerd is, is je bestelling nog te wijzigen.

Let op! De levertijd kan hierdoor langer worden. Wanneer er minder besteld wordt waardoor het orderbedrag onder de €125 uit komt, kunnen er verzendkosten bij komen.

Wij bieden meerdere betaalmethodes aan:

iDeal, VISA, Mastercard en Apple Pay.

Ja door met een creditcard te betalen wordt het bedrag eerst gereserveerd en pas op een later moment afgeschreven van je bankrekening.

Wij bieden momenteel geen Klarna of Afterpay aan.

Werkplaats- en bedrijfswageninrichting

Wij komen bij voorkeur niet op locatie inmeten maar verzoeken je om bij ons in de werkplaats op bezoek te komen. Bij ons krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden, tevens kunnen wij alle opties, materialen et cetera dan beter laten zien.

In het verleden is gebleken dat dit vaak de beste manier is om een werkplaats naar wens in te richten en een goed beeld te krijgen. Met de (zelf opgenomen) afmetingen kunnen wij een 3D-schets maken van hoe het totaalplaatje er in de toekomst uit komt te zien.

Tip: zorg dat je voor je bezoek wat situatie foto's maakt van bijzonderheden in de ruimte!

Uiteraard, je bent van harte welkom om bij ons op afspraak op bezoek te komen om je bedrijfswagen in te meten. Samen kunnen we dan kijken naar een passende oplossing zodat de inrichting volledig naar wens wordt opgeleverd!

We krijgen vaak de vraag of onze producten als bouwpakketje worden opgeleverd. Het antwoord: natuurlijk niet! Alle bestelde producten worden in zijn geheel geassembleerd opgeleverd.

Heb je een bedrijfswageninrichting besteld dan hoef je dus ook je bus niet bij ons te laten staan zoals bij anderen wellicht gebruikelijk is. Zodra de inrichtingen hier klaar staan krijg je van ons bericht: voorrijden, inladen en je bent gelijk weer klaar voor vertrek. Zo hoef je geen hele dag vrij te plannen!

Nee, wij bieden dit niet aan als service in verband met de mogelijke risico’s op schade aan een bedrijfswagen. Bij twijfel over de juiste manier van bevestigen is het verstandig om een lokale bedrijfswagendealer om hulp te vragen.

Wij leveren wel altijd wat bevestigingsmaterialen mee zodat vrijwel elke inrichting goed vast te zetten is.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de standaardmodellen nog niet volledig aan je wensen voldoen. Jouw wensen zijn dan het beste kenbaar te maken middels een schets (een simpele schets op papier volstaat over het algemeen) en deze via e-mail aan te leveren. 

Bij onduidelijkheden wordt altijd door ons verder gevraagd en bij grote afwijkingen van de standaardmodellen zal altijd een 3D schets worden gemaakt om er zeker van te zijn dat er aan de wensen en verwachtingen voldaan wordt.

Mocht je dit niet zien zitten is het uiteraard ook mogelijk om onze werkplaats te bezoeken en samen tot een geschikte oplossing te komen.

RME Solutions

Ja in onze showroom hebben wij diverse opties voor zowel in de werkplaats als voor in bedrijfswagens staan om een goed beeld te krijgen bij alle opties en mogelijkheden! We adviseren je graag tijdens een bezoek aan onze showroom.

Voor een afspraak gelieve contact met ons op te nemen!

Wij kunnen ook speciaal op aanvraag producten maken en ontwerpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden Dit is onder te verdelen in twee categorieën:

Producten welke bij ons assortiment passen:

Heb je een goed productidee welke ook perfect in ons assortiment past, dan kunnen wij dit waarschijnlijk volledig kosteloos ontwerpen zonder een minimaal orderbedrag.

Producten welke niet bij ons passen:

Ook als je een product wilt laten produceren wat niet in ons assortiment past, kunnen wij mogelijk toch helpen. Met de beschikking over onder andere 3D printers en lasersnij/graveermachines kunnen wij speciale producten ontwerpen en produceren. De minimale orderkosten hiervoor bedragen €50 excl. BTW.

Contact

Bel ons: +31 545 700 250

Of stuur een WhatsApp bericht

Liever mailen?